ENSEMBLER

En Vokalist & En Cellist

Acoustic Voice and Cello Music, unexpected twists!


Lyssna gärna på oss på spotify, iTunes eller soundcloud!


 En Vokalist & En Cellist vill rikta ett stort tack till Trollhättans konsertförening för konserten den 19 februari 2017! Vi kunde inte ha haft det bättre!


Läs om detta på konsertföreningens hemsida: http://www.trollhattanskonsertforening.se/2017/02/spannande-konsert-med-tre-uruppforanden/

Vi består av vokalisten Anna K. Larson och cellisten Sanna Andersson Janfalk. Vårt mål är att utforska, testa och spränga gränser när det gäller det som är möjligt för en röst och en cello. Vi har arrangerat många fina sånger från den svenska visskatten, vi skriver eget material och har ett nära samarbete med den isländske kompositören Gísli Jóhann Grétarsson. Vi söker ständigt ny musik och nya utmaningar och arbetar bland annat med att skräddarsy program för temakvällar. Flexibilitet och underhållningsvärde är några av våra ledord! Ta gärna kontakt om ni vill veta mer om oss. Vi är medlemmar i Musik Centrum Väst, MCV och går att boka via dem.

"Quartet Kalos" 

består av Maria Finkelmeier (slagverk),

Anna K. Larson (vokalist), Angela Shankar (klarinett) och  Sanna Andersson Janfalk (cello). Kvartetten bildades under sommaren 2014 och har sedan dess arbetat fram en omfattande repertoar för denna inte så konvesionella sättning. Ett gränsöverskridande samarbete på många områden. Har turnérat i Sverige och USA med "Double it" och "Kalos Inscriptions".

Sannklang


Ensemblen utgörs av Tove Klang -dans, Boel Klang - violin och Sanna Andersson Janfalk - cello. Tillsammans låter de konstmusiken fusionera med dansuttrycket för att skapa en djupare upplevelse för publiken.


Senaste evenemanget var ett "pocketdansstycke" ! En dansare och två musiker tog sig an Kodalys duo för fiol och cello, och gjorde den till en resa genom livet, ett sökande. Ett sökande efter hur man tar sig framåt, stannar upp, fortsätter och finner sin väg." -